Azerty

Nieuwe pc laten bouwen ter vervanging van een 6 jaar oude pc die ook al door Azerty was gebouwd. Zoals altijd een uitstekende ervaring.

Na aanvraag van een offerte via een paar e-mails de juiste onderdelen geselecteerd. Duidelijke antwoorden gekregen op mijn vragen. Bouw (en installatie Windows) was binnen de door Azerty aangegeven 5 werkdagen uitgevoerd. Aflevering was de volgende dag.

De nieuwe computer werkte meteen. Ik heb de ingebouwde grafische kaart vervangen door de kaart in mijn oude pc en een aantal harde schijven toegevoegd. De noodzakelijke onderdelen (schroefjes, kabels voor de modulaire voeding) zaten netjes in de meegeleverde dozen van alle ingebouwde onderdelen.

Tot nu toe (na 3 dagen) werkt de pc foutloos. Hopelijk gaat deze ook weer 6 jaar mee. Mijn oude, door Azerty gebouwde, pc is nog goed genoeg om de nieuwere pc van mijn ouders te vervangen.

Zoals hierboven gemeld was de verzending binnen 24 uur nadat ik de mail had ontvangen dat de pc gebouwd was.

Scorekaart voor Azerty