AlgemeenIk ben op zoek naar een nieuwe TV en heb bij Tweakers een price-alert ingesteld. Afgelopen weekeinde een price-alaert ontvangen voor precies model en uitvoering die ik wil, bij Max ICT ruim 200 euro goedkoper dan elders en ook nog op voorraad. Meteen besteld.
U raadt het al: geld meteen afgeschreven, maar achteraf order eenzijdig gecanceld wegens niet (nooit) meer leverbaar (Terwijl dit model overal nog ruim leverbaar is).
Gelukkig Marktplaatsdeal voor de verkoop van mijn huidige TV nog af kunnen laten ketsen anders had ik nu tegen een kale muur aan zitten te kijken: wel ook die aspirantkoper teleurgesteld . . .
Nu hopen dat mijn geld snel teruggestort wordt.
Wel geld afgeschreven en gefactureerd, maar order eenzijdig geannuleerd wegens "niet meer leverbaar".
KlantenserviceOp zich net taalgebruik met verontschuldigingen en creditfactuur.
Hopelijk wordt snel mijn geld teruggestort. Geen tegoedbon of kortingsvoucher om deze wanprestatie bij een eventuele volgende aankoop enigszins goed te maken.
Beste Marky Mark 123,
Bedankt voor je review. Nogmaals onze verontschuldigingen voor het cancelen van de order. Ik kan voor je nagaan wat de status is van de terugstorting van je aankoopbedrag, als je dit wilt weten, zou je me dan een mail met je ordernummer willen sturen? Dit kan naar webcare@maxict.nl.
Thomas - Max ICT Webcare