Max ICT B.V.

Producten bestellen gaat gemakkelijk. Niks mis met de website. Fijne filteropties. Ook ruim voldoende betalingsmogelijkheden. Alleen de verzendkosten zijn wat aan de hoge kant. Tot dus verre prima.

Bij de eerste poging bleek het product niet meer leverbaar en bij de tweede poging (gelijksoortig product met andere productcode) was er een 'koppelingsfout'. Ik kom niet ver bij hun.

Krijg ik te horen dat vanwege de koppelingsfout ik een HDMI kabel besteld blijk te hebben. Terwijl de titel, omschrijving en foto toch echt heel duidelijk totaal iets anders aangeven. Willen ze weten wat ik met de order wil doen. Nou, een HDMI kabel had ik uiteraard niet besteld en 35 euro verzendkosten voor een kabeltje gaat natuurlijk niet werken. Zouden ze zelf toch ook moeten snappen zou je zeggen. Ik schrijf een uitgebreide boze e-mail terug en krijg doodleuk een standaard riedeltje terug dat mijn annuleringsverzoek akkoord is. Klantenservice lijkt hier niet bestaand...

Beste -jacQues-,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat er het een en ander niet is gegaan zoals u van ons zou mogen verwachten. Excuses daarvoor, dankzij onder andere uw eerlijke feedback, vergaren wij relevante informatie voor het verbeteren van onze site en service. Dit nemen we dan ook mee in ons verbeterproces.

Thomas - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops