AlgemeenWebsite best goed. Hun eigen app kan echt beter met name bij de bezorgmogelijkheden. Die zijn niet het zelfde resp. niet altijd zo uitgebreid als op de website.
VerzendingIk heb voor mijn bestelling van de 970 Pro 1tb juist voor Coolblue gekozen vanwege de mogelijkheid van een avondlevering. Coolblue was niet de goedkoopste in de pricewatch voor een (24 uurs levering). Van (afgelopen vrijdag)avondlevering naar nog steeds niet verzonden (op zondag avond) en klantensevice spreekt elkaar tegen en werpt steeds meer/andere bureaucratische opstakels op. (Een of andere attachment uitprinten,ondertekenen en per post of ingescan per email terug sturen om zeker te zijn dat ik het produkt echt niet heb gehad. Lekker praktisch als je geen printer en/of scanner thuis maar alleen op werk hebt. Terwijl ze me zelf als eerste gebeld hebben over de sorteerfout en dat die niet geleverd zou worden die avond. ) Dus hoogstwaarschijnlijk pas dinsdag als niet woensdag geleverd. Terwijl ik extra voor nachtlevering heb betaald. Trouwens is het hun fout en niet de bezorgdienst (=dynalogic). Ze heeb verkeerd of te laat het product aan de bezorger overhandigd. Zo’n “sorteerfout” komt blijkbaar vaak(er) voor. Die indruk werd er me bij mij gewekt, toen ik erover werd gebeld.
Klantenservice3 verschillende personen van de klantenserice gesproken met 3 verschillende verhalen/oplossingen en belofttes voor het probleem waardoor ik nog zonder mijn 970 Pro 1tb zit en ik maandag morgen op mijn werk moet vertellen dat ik niet kan (door)werken omdat mijn notebook niet werkt.
Trouwens heeft de eerste van de 3 klantenservicemedewerkers van de klantenservice volgens de 2 anderen het helemaal verkeerd gedaan en de situatie erger te maken (door mij expliciet te verteleen dat ik niet op al die emails, die hun systeem automatisch zou aanmaken, moest gaan letten die zouden worden vestuurd resp. ik zou ontvangen omdat hij een 2e/nieuwe poging zou aanmaken een exemplaar van het produkt bij mij te krijgen (op zaterdag middag)).