AlgemeenLevering snel. Klantenservice afwezig. . Zeer teleurstellend, geen reactie op mail en geen mogelijkheid tot tel. contact.
KlantenserviceIk zie overal 9'ens en meer bij de beoordeling van Belsimpel en ik kocht er al vaker iets, iPad, iPhone SE en AirPods en dat ging steeds als n tierelier. Spul onmiddellijk in huis zonder gedoe.
Ook nu weer, nog n iPhone SE, volgende dag in huis.
Maar wat zat er in het paketje: Een geopend doosje, met een iPhone met sporen erop (vette vingers op glas en wat schaduwen op de achterkant) en n stikker dat alles 'ok' was op de iPhone geplakt, handgeschreven.
Daar had ik dus niet zo'n trek in...
Dan bellen. Dat is een ramp, in 2 dagen tijd er niet in geslaagd er door te komen. 's nachts wakker worden met het debiele fluitmuziekje in je hoofd dat ze doorlopend afspelen.
Er zijn diverse meldingen, 2, 3, 6, wachtenden voor je, hoe lang je ook wacht het blijven er steeds even veel. Eén keer was ik de eerst volgende, na 10 minuten sprong ie op 'het is momenteel erg druk, bel later nog eens'.
Ook op de email die binnen 24 uur beantwoord zou worden heb ik 48 uur later geen retour bericht.
Om simpel van te worden...