Megekko

Via Tweakers kwam Megekko vaak met de meeste producten uit als goedkoopst, dit is natuurlijk erg fijn als je meerdere producten in 1 keer wilt bestellen en hierdoor niet alles los hoeft te bestellen. Goed voor de portemonnee en het milieu. De keuze uit producten is overigens ook erg hoog en de voorraden zijn dus ook vaak binnen 1 dag thuis te leveren.
Het fijne is als je niet goed gekeken hebt dat hij automatisch voor het betalen aangeeft wanneer iets niet leverbaar is en dus later zal aankomen. Hierdoor krijg je nog overigens tijd om jezelf te bedenken om een andere keuze te maken.

De verzending ging elke keer precies zoals verwacht, op tijd besteld en op tijd verzonden. Duidelijke email dat het verzonden is en een track&trace code erbij. Volgende dag stond de bezorger al voor de deur en wees me gelijk erop dat ik het niet mocht openmaken met een kettingzaak. Erg leuk bedacht en toch elke keer een glimlach bij de klant en bezorger achtergelaten.

Producten waren keurig instaat en goed beschermt voor tegen stoten tijdens het vervoer.

Ik kom hier zeker weer in de toekomst terug voor nieuwe bestellingen, super!

Scorekaart voor Megekko