Azerty

Beste mede-tweakers,

Ik heb hier voor ca. 1900 euro aan componenten gekocht, verdeeld over twee bestellingen.

Bestelling:

1. Componenten waren volgens de webshop op voorraad. Na één week niks gehoord en ontvangen te hebben werd er door mij contact gezocht. Bleek de CPU niet op voorraad te zijn. Ook werd mij gevraagd om bij te betalen, aangezien de dagprijs hoger was dan voorheen! Uiteraard heb ik dat geweigerd en eiste dat de koopovereenkomst werd nageleefd. Een halve week later alle componenten mogen ontvangen.

2. Componenten binnen aangegeven levertijd ontvangen. Bleek de GPU gebruikt te zijn. Geen originele verzegeling op de antistatische zak. Stof plus haren in het koelblok en één stofkapje ontbrak. Hierover contact opgenomen, ook i.v.m. de garantie van de kaart. Blijkt geen probleem bij mogelijke RMA. Niks ter compensatie aangeboden gekregen m.b.t. ontbrekend onderdeel.

Zoals nog een reviewer hieronder beschrijft, "Sterk vermoeden dat Azerty (sommige) tweedekansproducten als nieuw verkoopt."

Voor mij nooit meer Azerty en "Klantenservice"... i.p.v. deze ervaring recht proberen te strijken met een reactie, gewoon de eerste keer betere service leveren!

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Scorekaart voor Azerty