AlgemeenProduct aangekocht mede om een snelle verzending. Ik heb het product uiteindelijk geannuleerd omdat het dagenlang klaar voor verzending maar onverzonden bleef.
Edit: Achteraf een reep chocola gehad als goedmakertje voor hoe het gelopen is, dat is dan toch weer attent
Product besteld, zou volgende dag binnen zijn. Aan het eind van de dag nog geen track n trace binnen en het product staat op de site nog steeds klaar om te leveren maar niet afgegeven, Volgens de klantenservice zou het de volgende dag worden. Volgende dag op 10.00 exact hetzelfde verhaal alleen staat nu op de site voor 12:00 besteld vandaag in huis.
KlantenserviceDe service was snel en duidelijk, antwoorde mijn vragen goed. Het moment dat ik de bestelling annuleerde was daar meteen op gereageerd
Beste mevrouw/ meneer,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
We vinden het erg vervelend van je te vernemen dat het product uiteindelijk geannuleerd is, omdat klaar voor verzending bleef staan en het pakket niet naar je werd verzonden. Graag willen we dit verder uitzoeken en tot een passende oplossing komen. Daarom willen we je vragen een e-mail te sturen naar aftersales@gsmwijzer.nl met in het onderwerp: Review Tweakers je naam en het ordernummer van de bestelling. In de tekst van de e-mail kan je beschrijven wat het verloop van de bestelling is geweest.
Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we je review verder in behandeling.
Met vriendelijk groet,
Het team van GSMWijzer.nl