AlgemeenHet bestellen gaat eenvoudig. De winkel zit in België en is voordelig. Alleen op sommige punten werkt de site niet zoals verwacht, wellicht door een Chrome-plugin.
VerzendingIk heb besteld, omdat er stond dat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Na het bestellen kreeg ik ook van de vervoerder een bevestiging dat het apparaat de volgende dag zou worden bezorgd. Echter, om 6:51 uur de volgende ochtend kreeg ik het volgende bericht:
"Via dit bericht willen wij u informeren dat order 380067371 in opdracht van Art & Craft Media NV (Logistiek) vandaag niet geleverd/afgehaald zal worden.
Op het moment dat onze koerier wilde vertrekken is geconstateerd dat uw zending nog niet ontvangen is op het sorteercentrum van Dynalogic. Om een nieuwe afspraak te maken, verzoeken wij u om contact op te nemen met de leverancier waar uw bestelling geplaatst is. "
Contact opgenomen met de winkel, het menu doorlopen om vervolgens te horen: "Op dit moment kunnen wij uw oproep niet beantwoorden. probeer het later nog eens".
Wat een knuddewinkel!
Zoals gezegd: de klantenservice bestaat niet, is waardeloos. Ze zullen het wel moeten hebben van de lage prijzen. Betaal een tientje meer voor betere klantenservice.