Plasmavisie

Rare webshop, geeft aan product te leveren in 3- 7 WERK dagen,WERKdag 6 maar eens gevraagd, want vrij nemen voor aflevering.
Ja, Maandag wordt het geleverd (uiterste leverdatum van de 7 WERKdagen),Zondagavond helemaal niets van mail ofzo,Maandag weer mailen, onderzoek gestart. Dag erop blijkt tv niet leverbaar, dus 12 dagen wachten op een tv ,die ze NIET kunnen leveren, ja een zilver model,die ik niet wil.

Eerst 3x 10 min in de wacht gestaan, toen iemand aan lijn ,die zei ,ik ga even kijken, blijkt de voorraad van het magazijn er helemaal niet te staan,lekker bezig!!
Krijg wel duurder model aangeboden voor dezelfde prijs (1 euro,hahaha) maar zilver,dus niet.

Staat nu nog op de site als morgen leverbaar,terwijl ik dit typ, maar ik weet inmiddels beter, anders had ik hem morgen in huis,hahaha.
Moet mijn geld nog terugkrijgen,dat wel.

En besteld bij winkel ,die wel zijn voorraad op orde heeft.

Inmiddels wel mijn geld terug en ga verder niet in op die levertijden, hij was er DAG 8 ook niet en Dag 9 ook niet, dus werd het al 14 dagen totaal, maar oke, ik heb er 1 binnen een dag geleverd gekregen.

Beste, helaas kan het eens voorkomen dat de levertijd overschreden word. Wij zijn ook afhankelijk van onze leveranciers. Er staat ook netjes op onze website bij levertermijn en voorraadbeheer dat het een indicatie is dat het product in 3-7 werkdagen bij ons binnen is en bij de klant daarna de volgende dag. Het kan dus wel eens voorkomen dat het iets langer duurt. Inderdaad is de tv wel binnen gekomen op het moment dat u de review schreef. Bij 7 werkdagen is in 10 normale dagen de order bij de klant, dus de tv was 2 dagen te laat bij ons binnen. De eerdere levering had de leverancier de zilveren uitvoering geleverd i.p.v. de zwarte uitvoering ( wij hadden de zwarte besteld) en daardoor is het niet op tijd geweest.

Het Plasmavisie team

Scorekaart voor Plasmavisie