Medionshop.nl

Ik heb de computer per reparatie opgestuurd er wordt gezegd voeding was defect en is vervangen en ik heb de computer hier thuis en de zelfde status hij start niet op!!!! Hij is niet op alle fronten getest!! Als ik op de AAN/UIT knopt druk start hij niet op, Ik wil dat medion zo spoedig mogelijk contact met mij opneemt.

Hij is niet op stroom getest als je hem zelf zou opstarten kun je toch al zien dat hij toch niet deed?
Hij start niet en ik wil dat jullie maat regel gaan nemen en heb 2-3 weken moeten wachten.

Ik heb ook het zelfde probleem opgestuurd naar dynaflix dus de PC akoya hebt ik opgestuurd deze had nog 1 jaar garantie. Ik heb de op de post gedaan 13 juni en vandaag hebt ik hem thuis gekregen 13 aug en het is een schande dat hij niet is gemaakt er werd gezegd de voeding is vervangen blijkbaar is dit dood leuk een grap geweest met een sticker er achter op electra getest en ja iedereen kan voor de fun een stikker plaats als je op de AAN/UIT knop druk start hij niet er is geen stroom de computer is in de zelfde status gebleven hoe het is hoe ik hem voor af hebt gestuurd ze hebben niks versleuteld.

Een nieuwe PC of anders volledig geld terug.

Scorekaart voor Medionshop.nl