Azerty

Al hoewel de levering vorig jaar netjes lukte is er bij het garantie systeem nog wel iets wensen. Meer hier onder...

De levering van het product vorig jaar was zonder problemen, hier hoef je bij hun in ieder geval naar mijn ervaring niet bang voor te zijn.

Ik had een RX 480 opgestuurd die defect was. Op hun site staat dat je het zelf mocht opsturen. Dus dat deed ik, het duurde ongeveer een week voordat ik een melding van hun kreeg dat hij ontvangen was. Dit vind ik matig sinds ik niet wist of hij onderschept was of iets dergelijks. Ik had gereageerd via de mail wat ik moest doen met het bonnetje. Ik kreeg hier (als ik mijn mailbox keek) geen antwoord op. Fast forward meer dan één maand:

Garantie:
Even van te voren, deze scoren komt zelf gedeeltelijk uit ervaring mijn RMA's. En weet niet of het bij Sapphire ligt of bij Azerty.
Uiteindelijk na meer dan een maand kreeg ik een bericht terug hij is niet meer te repareren en niet meer leverbaar dus krijgt gedeeltelijk geld terug. Ok hij is kapot dit had ik zelf al ondervonden en snap ik, en krijg ik een bedragje terug. Waar mijn ongenoegen light is dat de RX 580 in theorie een overclockten beter gebouwde RX 480 is en dat de markt waarde van mijn kaart alleen maar gestegen was met bitcoin mining. (waar hij trouwens niet voor gebruikt was) Ik weet niet wat ik er van moet vinden.

De pakbon:
Uiteindelijk zelf maar bij het bonnetje van de verzending mee gestuurd. En wel terug kregen.

Scorekaart voor Azerty