AlgemeenWebsite is wat rommelig maar functioneert prima. Bestelling zelf, betaling (met voucher code) en bevestiging verliep vlekkeloos.
VerzendingBestelling op 6/8 om 17 uur van een LG OLED 55C7 die binnen 24 uur zal worden bezorgd. Bestelling wel bevestigd per mail en in mijn account, maar status blijft onveranderd. Op 7/8 gebeld en de klantenservice wijst op een storing, en dat de bestelling handmatig zullen worden ingevoerd. Op 8/8 weer gebeld, maar zelfde antwoord. Men kan niets zeggen over het vervolg: "u zult hier nog bericht over krijgen". Men kan zelfs niet toezeggen of het toestel nog wel geleverd gaat worden. Vaagheid troef. Annuleren kan ook niet. Dat kan pas als ik het toestel in de toekomst (misschien?!) alsnog ontvang. Zorgelijk deze logistieke puinhoop: een webshop, groot of klein, onwaardig.
KlantenserviceMedewerker zijn op zich vriendelijk, maar kunnen niets voor me betekenen omdat de bestelling niet handmatig is ingevoerd. Ik krijg alleen mee dat nader bericht nog volgt. Er wordt geen poging gedaan om alternatieven te zoeken, bijv. via afhalen in winkel waar nog voorraad is. Mijn verzoek om de bestelling dan maar te annuleren zodat ik mijn geld kan terugkrijgen, wordt afgewezen omdat de bestelling nog niet in de computer is vermeld. En nee, dat verzoek kan ook niet op de lijst erbij worden gezet. Alle moeite is dus te veel.
Update 10/08/2018
Op 7/8 schreef ik de MM: "Zoals zojuist telefonisch besproken met uw collega van de Klantenservice wil ik de koop annuleren. De bestelling is zelfs nog steeds niet verwerkt in jullie bestelsysteem, en een indicatie óf en wanneer de tv alsnog wordt geleverd, wordt niet gegeven. Ik vind dat erg teleurstellend, zeker omdat een 24 uurs-levering was aangegeven bij het product.Ik verzoek u vriendelijk de betaling per omgaande op mijn bankrekening terug te storten"
Op 9/8 krijg ik als reactie van de MM:"Ze zijn nog bezig van het handmatig doorvoeren van bestellingen die niet goed zijn doorgekomen. Als het probleem is opgelost krijg je hiervan een bericht."
Vervolgens aan het eind van de middag ontvang ik een *verzend*bevestiging terwijl ik toch duidelijk vroeg om de bestelling te annuleren. Is het nu zo moeilijk een mail goed te lezen, en daarnaar te handelen? Dit kost de MM dubbele vervoerskosten, en voor mij levert het veel gedoe en irritatie op. Zucht.