AlgemeenOp zaterdag in de winkel een bestelling gedaan. Dat is iets wat je eigenlijk niet zou moeten doen, de kids die er op zaterdag werken hebben weinig verstand van zaken. Deze moest er een collega bij roepen die wel wist hoe het moest.
VerzendingZaterdag in de winkel besteld met de afspraak, staat ook op de bon, dat deze bij mij thuis zou worden afgeleverd.
Maandag krijg ik een mailtje dat ik de bestelling kan ophalen...wtf.
Gebeld naar MM en sorry dit en dat, u heeft gelijk meneer het staat op de bon.
Volgens de medewerker zou ik dinsdag tussen 17:00 en 18:00 uur een sms krijgen met de verwachte levertijd op woensdag.
Dat sms bericht wordt dinsdag niet verstuurd, dus bel ik rond 19:30 maar weer eens met de MM.
Weer sorry dit en dat, mijn bestelling wordt woensdag geleverd tussen 11:00 - 15:00 uur.
Dat gaat gelukkig wel goed. Anderhalve week nadat de bestelling is afgeleverd krijg ik van de MM een mailtje: Het spijt ons dat u de bestelling niet heeft afgehaald in de winkel, bla, bla, bla... de bestelde goederen zijn terug gestuurd naar het centrale magazijn.
Zal mij benieuwen wat ze dan hebben terug gestuurd aangezien ik het al 1,5 week in huis heb.
Werd goed geholpen, dat was het probleem niet, alleen de administratieve chaos was frustrerend.