Azerty

Makkelijk besteld en betaald. Duidelijke website. Kon snel vinden wat ik zocht en had vrij ruime keuze. Al werd er me iets (in dit geval erg belangrijks) beloofd wat achteraf toch niet bleek te kloppen... zie verzending.

Gekocht en betaald op 1 augustus met als Azerty belofte "Koop nu, morgen in huis!". Nou. Het is momenteel 6 augustus en als ik op track and trace kijk dan staat daar "Bezorgmoment nog niet bekend".

Deze voeding was nodig om mijn PC op te starten en mijn werk te doen. Ik ben er dan maar zelf een gaan halen en zie wel wat ik nog met deze ga doen. Op dat hele "morgen in huis" ga ik niet meer vertrouwen iig.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Scorekaart voor Azerty