AlgemeenFantastisch bedrijf! Ik ben reeds verhuisd en heb een lading nieuwe apparatuur besteld via Coolblue. Dit ging allemaal erg soepel en op de product pagina's staat precies was ik wil weten. De filmpjes die ze maken over de producten zijn handig en voegen veel toe.
VerzendingHier blinkt Coolblue voor mij echt uit tegenover de concurentie. De Coolblue bus reedt voor en de heren waren meteen vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben alles naar de eerste getilt en netjes aangesloten. Er bleek een kleine kras te zitten op de nieuwe koelkast. Dit had 1 van de jongens opgemerkt en had meteen aan mij gevraagd of ik een vervangend product wilde of 10% korting.
Toen de jongens klaar waren kwam toevallig een ander bedrijf aan met mijn nieuwe bank en tafel. Dit bedrijf deedt moeilijk over het omhoog tillen en gingen er weer vandoor. Toen hebben de Coolblue jongens mij geholpen mijn meubels omhoog te tillen. Echt een top bedrijf! Een dikke pluim.
Klantenservice doen ze echt goed. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Dit doen ze goed en hierdoor ga ik er nog vaker bestellen.