Azerty

altijd snelle levering, Scherpe prijzen, bstel al jaren bij hun mijn onderdelen.
Post NL heeft tijdens de levering mijn computer gesloopt. De hele kast was ontwricht. Casefans losgebroken tot aan de cpu aantoe. De service de Azerty mij gegeven heeft is voortreffelijk, ik blijf mijn spullen hier bestellen.

Post NL heeft tijdens de levering mijn computer gesloopt. De hele kast was ontwricht. Casefans losgebroken tot aan de cpu aantoe. De service die Azerty mij gegeven heeft verleend is voortreffelijk. Zij hebben alls vergoed, en geregeld met Post NL, Zonder dat ik daar last van had. ik blijf mijn spullen hier bestellen. Scherpe prijzen vooruitstrevende service. Bestel Nr: V00020102

Scorekaart voor Azerty