Belsimpel

Omdat ik altijd al mijn telefoons bij Belsimpel bestel, heb ik ook deze keer ervoor gekozen om mijn toestel via Belsimpel via iDeal te kopen. Ze bieden snelle levertijden en de toestellen zijn voorzien van fatsoenlijke prijzen. De webshop steekt klantvriendelijk in elkaar en de zoekfunctie werkt goed. De openingstijden van de klantenservice zijn uitstekend, enkel de wachttijden vond ik tegenvallen. Ik moest ruim 15min in de wacht staan.

Mijn pakketje is zoekgeraakt bij het afhaalpunt. Het pakketje was zogenaamd afgeleverd, echter bleek dit niet waar te zijn. Ik ben 3 dagen achter elkaar naar het afhaalpunt geweest om mijn pakketje op te halen, daar ik het toestel nodig heb voor mijn vakantie. De medewerker van de Jumbo gaf aan dat de bode hoogstwaarschijnlijk diefstal had gepleegd en ik met velen andere mijn pakketje niet in ontvangst kan nemen. Ik moet maar contact opnemen met de verkoper.

Ik heb direct contact opgenomen met Belsimpel om bovenstaande verhaal uit te leggen. Ze gaven aan dat ze een onderzoek zullen starten bij PostNL en dit 5 werkdagen zou gaan duren. Hierop heb ik duidelijk aangegeven dat ik hier niet op kan wachten en ik per omgaande mijn order wilde annuleren. De klantenservice reageerde ontzettend begripvol op mijn frustratie en heeft mijn wens genoteerd. Mijn toestel was na het onderzoek weer terecht bij Belsimpel en bleek dus gelukkig niet gestolen te zijn. Jammer genoeg heb ik het toestel elders in een winkel moeten kopen, omdat ik haast had.

Ik ben vooralsnog positief verbaasd over de geboden aftersales van Belsimpel. Hier kunnen anderen van leren. Ze hebben mij continu goed op de hoogte gehouden, door mij te voorzien van status updates, zodat ik er als klant niet achteraan hoef te gaan. Ik vind het jammer dat het toestel zoek was geraakt, maar ben blij dat deze weer bij u terecht is! Omdat ik op vakantie ging kon ik helaas niet anders dan het toestel fysiek elders in een winkel te kopen.

Ik kreeg zelfs een excuusbrief en een chocola van Belsimpel per post gestuurd. Hulde aan deze geweldige service. Ik zal zeker in de toekomst opnieuw bij hen bestellen!

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops