Azerty

De afgelopen weken meerdere dingen besteld. (C700p, Threadripper + RAM + mainboard, en componenten voor een nieuwe PC voor m'n pa). Over het algemeen érg tevreden. In de afgelopen vijf bestellingen maar één probleempje gehad en dat was omdat ik zelf vergeten was in te stellen "pakje gemak" in te stellen. Dit is netjes afgehandeld. De site is duidelijk, snel, en betaling is eenvoudig. Enige kritiekpuntje wat ik heb is dat met Creditcard betalen érg veel kost bij Azerty. RAM voorraden zijn ook wat schaars maar met de prijsfluctuaties en schaarste (grrrr miners...) kan ik ze dat amper kwalijk nemen.

Alles keurig verpakt, bon goed aanwezig, en track & trace was goed te volgen. Helaas één keer PostNL op een leugen betrapt (avondlevering, gok dat de bezorger geen zin meer had, kreeg een melding "we hebben u gemist" terwijl ik gewoon voor de deur zat...). Doorgaans echter perfect.

Toen ik aangegeven had dat PostNL niet was geweest een melding gemaakt. De klantenservice was goed, snel, en vriendelijk te noemen.

Scorekaart voor Azerty