Azerty

Bij Azerty bestel ik al jaren (en eigenlijk had ik allang een review moeten plaatsen over deze goede webwinkel).
Dit komt doordat Azerty in Tweakers Pricewatch vaak bij de meer prijsvoordelige webshops behoort waardoor je ook sneller op hun website belandt.
De website is overzichtelijk opgebouwd waardoor je gemakkelijk door kijkt naar andere producten.

Ik heb onderdelen voor 2 computers besteld (2 processoren, 2 moederboarden, 2x geheugen, 2 luchtkoelers en extra ventilatoren). Ik zag op de website dat niet alle onderdelen meteen voor handen waren. In een korte toelichting heb ik gevraagd om pas te versturen wanneer ze alle onderdelen hadden. Dit is keurig in de verwachte tijd gebeurt.
Het is mij vaker overkomen dat wanneer ik iets vroeg op dit gebied, ik het dan toch in deelleveringen kreeg bij andere winkels.
Alles netjes geplaatst in een grote doos en vol met vulling zodat de onderdelen niet zouden bewegen tijdens vervoer.

Toevallig meegemaakt dat ik een oude factuur niet meer op de website kon openen. Ik schreef hier toe een e-mail met de vraag of ze het op de een of andere manier toch voor elkaar konden krijgen het mij toe te sturen.
Na dat mailtje uiteraard door gegaan met uitzoeken en ik kwam er achter dat ik meerdere inlog accounts had bij Azerty!
De bewuste factuur zat in een andere account.
Hierop meteen een rectificatie gestuurd.
De reactie van de medewerker de volgende dag was netjes, niet geïrriteerd door mijn fout, en vriendelijk.

Scorekaart voor Azerty