AlgemeenAl vaak producten bij Coolblue besteld, al klant vanaf begin 2008. Soms ietsje duurder dan de goedkoopste in de Pricewatch, maar dat zijn ze zeker waard. Goede overzichtelijke webshop, uitgebreide product details, degelijke klantenservice en nooit gezijk.
VerzendingNieuwe koelkast werd door twee bezorgers professioneel geplaatst, aangesloten en getest. De oude werd meegenomen en al het verpakkingsmateriaal namen ze ook mee, scheelt weer drie keer de ondergronde container openen. Bezorgers belden netjes van te voren en gaven aan hoelaat ze er precies zouden zijn. Ze waren wel 45 minuten eerder dan het opgegeven tijdvak dat ik kreeg per SMS en email in de voorafgaande nacht, maar dat vind ik geen probleem.
KlantenserviceNa het verwijderen van de beschermfolie van de RVS-deur van een nieuwe koelkast bleek er een beschadeging ter grote van een 5 eurocent munt op de deur te zitten. Direct contact opgenomen met de klantenservice en een foto gestuurd. Vond het niet nodig de koelkast om te ruilen voor en andere, Coolblue stelde voor 10% korting te geven. Top service!