AlgemeenNa zeer uitgebreide info mail over mijn situatie betreffende bestelling geplaatst.
Bestelling is goed verlopen verdere afhandeling helaas minder.
Update: Ik heb mijn review aangepast omdat ik binnen een uur na plaatsing van mijn review al gebeld werd door KommaGo met hun excuses.
Dit is de service waar ze om bekend stonden en waarom ik altijd bij hun bestel.
Deze keer geen 5 sterren helaas. ( Na contact 5 sterren gegeven )
In het verleden vaak advies en aankopen gedaan wat goed bevallen was.
Nu was er apperatuur aan vervanging toe accespoint en mijn eerste must was weer stabiliteit..... daar hebben ze de plank mis geslagen.
Van Enginius aparatuur wat er zat hebben ze me nu Zyxel Nebulus aangeprezen.
Nee dit zou super stabiel zijn en volledig inrichtbaar zodat ik eigen controle zou houden.
Na installatie van de Zyxel Nebulus 102 begonnen de eerste klachten en onstabiliteit. Contact met hun opgenomen en tja dan moest ik er nog maar 1 aanschaffen dan zou het wel beter gaan.... uhm ja zo kan ik ook geld verdienen.
Vroeger stond service in hoog vaandel, maar dat is tegenwoordig dus wel anders.
Weet niet of mijn volgende bestelling via hun zal verlopen want ook na meerdere keren contact zou het meer en meer geld gaan kosten.
Dat maakt opzich niet uit als het zou werken.
Update: Binnen een uur gebeld door KommaGo met hun excuses.
Er werd dan ook van alles aan gedaan om dit goed te maken want zoals ik ook al eerder heb vermeld staat KommaGo juist om hun service en kwaliteit bekend.
Het had niet mogen gebeuren, maar waar gewerkt word kunnen fouten worden.
Excuses dan ook dubbel en dik aangenomen.
Klantenservice is niet meer zoals in het verleden.
Je kan merken dat het meer om het geld draait dan om de goede service van vroeger.
Update: Zoals eerder vermeld in bovenstaande kreeg ik binnen een uur na plaatsing van de wat slechtere review een telefoontje.
Moest toch wel even met mijn oren klapperen hahaha zo snel als dat geen service is...
Het probleem is op een zeer nette manier opgelost en ik kon mijn product retourneren en we hebben samen naar een juiste oplossing gezocht.
In mijn geval is dit de Ruckus R310 Unleashed geworden.
Ik wil deze winkel dan ook aanbevelen met een dikke 10 + gouden randje.
Dit is de waar service en kwaliteit voor staat.
Beste Magier76,
Wat vervelend om te horen dat de aangeschafte producten niet naar wens zijn.
Ik kan u verzekeren dat klanttevredenheid en service bij ons de hoogste prioriteit hebben. Ik zal dan ook morgen een collega contact met u laten opnemen om ervoor te zorgen dat u alsnog 100% tevreden zult zijn.
Bij deze wel alvast onze excuses voor de manier waarop het tot dusver is gelopen. We gaan ons best doen dit recht te zetten.