AlgemeenZe hebben een goede website, bestellen en betalen is gemakkelijk. Je wordt via de e-mail goed op de hoogte gehouden m.b.t. de status van je bestelling.
Verzending"Volgende dag in huis" (maar niet heus). Het is vervelend dat het pakket niet bij de buren afgeleverd kan worden. Ik ben speciaal thuis gebleven van mijn werk om het pakket in ontvangst te nemen. Postnl maakt er een potje van: op de website staat aangegeven dat het nog bezorgd gaat worden. Ze komen echter niet opdagen. Via de website van postnl blijkt dat er geen vertragingen zijn in mijn postcodegebied. Op de informatielijn van postnl kunnen ze me vervolgens ook geen reden geven. Waardeloos dus.
KlantenserviceJe hebt vrij snel iemand aan de lijn en wordt goed te woord gestaan.
Ook al was het niet de fout van Belsimpel, maar van de post, Belsimpel voelde zich desondanks geroepen om contact met mij op te nemen en excuses aan te bieden. Daarnaast ontving ik nog mooie bloemen in een doos en enkele goede pennen (waar ik zelf om gevraagd heb). Super dat het zo kan. Ik zou zeker de volgende keer weer Belsimpel overwegen wanneer ik weer een telefoon nodig heb.