AlgemeenGrootste gedeelte van nieuwe PC besteld bij Azerty n.a.v. goede ervaringen in het verleden. Alles was goed te vinden, prijzen scherp.
VerzendingAlles is prima verpakt en wordt verzonden als omschreven. Een retourzending ging echter nog naar mijn oude adres, en leek gedurende verzending nog onderschept te zijn? Ik had op alle plekken waar ik dit kon aanpassen mijn adres al bijgewerkt, maar de support gaf aan dat zij een andere zagen. Apart, en daardoor is het gehele proces (ref klantenservice) klantenservice wel wat langdurig geworden (~2 weken).
KlantenserviceIk heb tweemaal met de service geschakeld, eenmaal voor het omruilen van een moederbord (van Gigabyte X470 naar Asus X470). Werd aangeraden gewoon een WKOA te doen en direct te bestellen, dus zo gezegd zo gedaan, geen problemen.
Gedurende hermontage van mijn processorkoeler ging bij plaatsen een schroef kapot, deze draaide door en brak toen af. Opgestuurd, zou niet moeten gebeuren, dus netjes een nieuwe retour gekregen. Prima opgelost!
Nadeel was dat de doorlooptijd van het monteren van mijn nieuwe pc zo ruim 2 weken heeft geduurd, maar uiteindelijk is het goed gekomen.