AlgemeenHet was makkelijk te bestellen. De website zoekfunctie, categorieën en filtering kunnen beter, want daar kwam ik een paar keer dingen tegen die ik niet verwachtte en op andere momenten vond ik niet wat ik wel zou verwachten. Desalniettemin was het bestelproces zoals je gewend bent van alle betere webshops en dus gemakkelijk.
Ook al maak ik kans op een prijs met dit review, ben ik erg kritisch mbt de structuur en zoekfuncties op websites.
Ik had verwacht dat het iets langer zou duren, maar de zending ging boven verwachting snel. Om 19:00 besteld en ik had het al de volgende ochtend binnen. Ook de verpakking was prima.
Ik had hetzelfde item eerst ergens anders besteld (ietsjes goedkoper) maar hoewel die partij aangaf het op voorraad te hebben, melden die andere partij een 3 weken levertijd na bestelling.
Azerty was de op 1 na goedkoopste (incl verzendkosten) en leverde heel snel. In dit geval erg welkom, want ik had de onderdelen nodig voor een reparatie en had al tijd verloren met dat ander bedrijf.