DataIO

inmiddels 5 producten (4 micro-sd kaartjes van 128gb en 1 sandisk ultrafit van 128gb) aangeschafd, laatst genoemde opgestuurd wegens garantie defect. Ik heb deze netjes verpakt en als brievenbuspakket met track & trace opgestuurd, deze is ook aangekomen maar de webshop heeft deze tot op de dag van vandaag niet ontvangen. Webshop doet ook verder geen voorstel of onderzoek terwijl ik netjes alle instructies heb opgevolgd voor het opsturen van mijn RMA. Na bijna twee weken gevraagd om een alternatieve oplossing maar hier heb tot op de dag van vandaag geen antwoord op gekregen!!

Kortom: je usbstick ben je kwijt!

De klantenservices kan mij ook verder niet helpen. Zij kunnen mijn RMA ook niet behandelen omdat ze deze “niet ontvangen” hebben terwijl de PostNL app en klantenservice aangeeft dat dit pakket wel is afgeleverd. Ik krijg ook niet het gevoel dat DataIO echt onderzoek doet of er bij hun iets mis is gegaan! Volgende keer doe ik mijn aankopen maar gewoon weer ergens anders want daar gaat het altijd goed met retourneren van RMA.

Scorekaart voor DataIO