AlgemeenIk heb al meerdere keren bij Azerty met tevredenheid computeronderdelen en accessoires gekocht. De prijzen zijn in veel gevallen lager dan de concurrenten en ze staan goed aangeschreven op Tweakers. Tevens zijn de artikelen (bij mijn bestellingen) binnen de afgesproken tijden geleverd. Deze review betreft mijn bestelling van een processor (AMD 2700X) en moederbord (Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING).
VerzendingBij de bezorging van de processor en het moederbord zag ik dat er een scheur/deuk in de doos van het moederbord zat (het bord was zelf niet beschadigd). Ik denk zelf dat een hoek van de processordoos bij de verzending deze schade heeft veroorzaakt. Bij het retourneren was er nog ruimte voor extra opvulmiddel.
KlantenserviceUiteindelijk heb ik zowel de processor als het moederbord teruggestuurd. Het moederbord bevatte bugs waardoor ik het geheugen niet stabiel kreeg. Normaal gesproken zou ik een ander moederbord hebben gekozen maar de processor vond ik zelf ook aan de warme kant.
De procedure voor het terugsturen is heel gemakkelijk via de website te regelen. Het geld was ook snel weer teruggestort.