Algemeencomplete pc besteld, het begon van een wachttijd van 9 werkdagen van de processor welke wekelijks met 5 dagen verlengd werd, ook op de site werd er op deze manier afgeteld, langere tijd 1 werkdag levertijd, daarna weer 5 werkdagen wachten. vreemd ook dat de werkdagen afliepen in het weekend?
over de wachttijd wekelijks contact gehad met alternate. beloftes dat de processor er volgende week echt is..... vreemd dat andere winkels geen enkel probleem hebben met de levering.ik heb ook bij alternate aan proberen te geven dat ik ervan op de hoogte was dat 1 groothandel problemen heeft met de levering maar dat anderen dat niet hebben.
na de zoveelste belofte gevraagd om iets van een tegemoetkoming, een kleine gift of leuke attentie misschien voor het toch blijven wachten misschien? nee dat kon niet...heb de bestelling geannuleerd en bij een concurrent het gehele pakket opnieuw besteld. de volgende dag alles geleverd...
ben bijna 15 jaar klant (geweest) bij alternate en kan niet aan het gevoel ontkomen dat ik gewoon aan het lijntje ben gehouden.
er is trouwens bij de concurrentie geen enkel moment geweest dat deze processor niet te leveren zou zijn binnen enkele dagen en er is nergens een vermelding dat door de vraag naar deze processor er een achterstand zou zijn in de productie.
bij teruggaaf van mijn geld wat ik uiteraard gelijk bij de bestelling over moest maken en wat 1 kalendermaand op de rekening van aklternate heeft gestaan moest ik rekening houden met een wachttijd van enkele werkdagen tot 2 WEKEN voor het terug krijgen van mijn eigen geld! gelukkig heeft dit niet zolang geduurd maar dit geeft toch wel te kennen.....
geen enkel product geleverd bij deze bestelling, geen tegeomoetkoming na loze beloftes.
Klantenservicemeerdere keren beloftes gekregen dat de processor echt 'volgende week' geleverd wordt.
op een tegemoetkoming na een lange wachttijd werd geen gehoor gegeven terwijl alternate mij aan het lijntje gehouden heeft.