Kamera Express

Ik heb het Nikkor 200-550 tele objectief aangeschaft. Ik was al geruime tijd op zoek naar een goed objectief voor natuur fotografie en heb uiteindelijk besloten dat dit 'm moest worden.

Het is zoals vele reviews al vertellen een heel fijn objectief en is zelfs op mijn D5700 erg snel met scherpstellen. De foto's zijn erg goed en ook de VR doet heel goed zijn werk. behalve dat het erg zwaar is, is de combinatie prime 'uit de hand' te gebruiken.

Ik had alleen wel een probleempje wat ik zelf had veroorzaakt. Ik had bij aflevering (op het werk) per ongeluk een verkeerd huisnummer opgegeven. Gelukkig werken er nog oplettende bezorgers bij Post NL want die had al in de gaten dat het huisnummer waarschijnlijk niet correct was.

ik heb Kamera- Express gebeld en zij hebben het huisnummer direct voor me gewijzigd. Prima, dan gaat het in de toekomst tenminste ook niet meer fout.

Zoals boven aan gegeven, is ondanks een verkeerd huisnummer het pakket juist bezorgd. Prima.

Men heeft bij Kamera-Express het huisnummer meteen gewijzigd en duidelijke uitleg gegeven wat er gaat gebeuren als het pakket onbesteld retour had gekomen.

Scorekaart voor Kamera Express