AlgemeenAl sinds 2008 ben ik een trouwe klant bij Azerty. Doordat mijn laatste bestelling (19e uit mijn hoofd) een groot bestelling is en zeer tevreden ben met mijn bestelling vind ik dat ik deze review moet delen.
Azerty staat bij mij bekend als goede setvice snelle levering. Ze hebben altijd de producten die ik wil in assortiment.
Gedurende jaren heb ik ook wel eens producten aangeschaft die ik door hardware incompatibility moest terug sturen. Terug creditering ging vloeiend.
RMA service: laatste keer dat ik iets heb moeten terug sturen was in 2009 voor een DOA led verlichting, deze werd na ontvangst omgeruild met een andere en kreeg hem daarna na aantal dagen binnen (vroeger bestond was snelste levering 2-3 dagen).
Doordat ik mijn order achteraf heb kunnen laten splitsen heb ik mijn bestelling de volgende werkdag in huis in goede verpakking. Voor de 2e zending wat een aparte order werd hoefde ik geen extra kosten te betalen doordat mijn bestelling een hoog bedrag heeft.
KlantenserviceAl sinds 2008 ben ik klant bij Azerty en sinds dien heb ik mijn onderdelen daar altijd besteld. Soms is Azerty voor sommige artikelen wat hoger dan andere concurrentie in vergelijking, maar omdat ik nog nooit teleurgesteld ben sinds mijn eerste bestelling kies ik wel vaker voor om wat meer te betalen als service.