AlgemeenVaatwasser besteld via de webshop, inclusief installatie. Bestelproces ging prima; installatiedatum is eenvoudig te kiezen (ook op zaterdag).
VerzendingVoor de installatiedatum krijg je al een reminder mail. Op de dag zelf een mail en SMS met tijdvak, en nog een belletje kort van tevoren. Kortom: je wordt goed op de hoogte gehouden en BCC kwam de afspraken ook na. Ze stonden op de gekozen zaterdagochtend stipt om 8:00 aan de deur met de vaatwasser.
KlantenserviceDoor een probleem in de keuken kon de oude vaatwasser niet helemaal weggehaald worden, en de nieuwe dus ook niet direct geïnstalleerd worden. De installateurs gaven aan aan kosteloos terug te komen nadat ik het probleem had opgelost om de vaatwasser dan alsnog te installeren.
Nadat ik het probleem had opgelost (dezelfde dag) nog telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Ik moest daar even wachten en helaas laat BCC niet weten hoe lang de wachtrij ongeveer is; na 5 minuten hoor je dat het "wat drukker" is dan normaal, maar geen optie om BCC te laten terugbellen of hoe lang het gaat duren. Uiteindelijk had ik na +/- 7 minuten totale wachttijd iemand aan de lijn, dus dat viel mee.
Na even de situatie uitleggen gelijk een nieuwe afspraak voor installatie gemaakt. Omdat het druk was en het nog ongeveer een week zou duren, heb ik afgesproken dat ik de installatie zelf zou proberen met optie om de installatie-afspraak te annuleren. Zo is het uiteindelijk gegaan en heb ik nog een afspraak gemaakt om de oude vaatwasser weer op te laten halen. Helaas kon de bestaande afspraak niet omgezet worden, maar moest er een nieuwe afspraak (weer wat dagen later) gemaakt worden. Gelukkig werden de installatiekosten wel snel vergoed - binnen een week had ik het geld terug op m'n rekening. Ook het oude apparaat was op de afgesproken datum weer opgehaald.
Kortom: er is altijd wel iets te verbeteren, maar mijn ervaring was meer dan prima.