Kamera Express

Ik kom vrijwel elke maand bij de Foka sinds FotoKlein failliet is. Het is een hele fijne vervanging! Ik laat er regelmatig mijn camera's schoonmaken en dat wordt altijd heel goed en snel afgehandeld. Ze laten je ook echt zien dat er geen vuiltjes meer op de sensor zitten.
Ook bestellingen vanuit de webshop worden netjes en snel afgehandeld. Deze review richt ik verder op een online bestelling van camera batterijen.

Ik had vooraf online een batterij gereserveerd die volgens de webshop op voorraad was bij mijn gekozen vestiging. Bij aankomst bleek dit niet zo te zijn en ik had eigenlijk moeten wachten op de bevestigingsmail. Het kan goed zijn dat diezelfde ochtend iemand anders mij voor is geweest in de winkel dus wacht áltijd op de mail! Ook als op de website staat dat hij er ligt.

Twee dagen later lag hij alsnog voor me klaar en ik heb er in de winkel meteen een bij besteld die netjes op tijd werd bezorgd. Enige miscommunicatie van beide kanten denk ik, maar uiteindelijk heb ik wat ik nodig had.

Ik wilde een cadeaubon gebruiken bij de online bestelling. Dat kon niet, want de website is nog niet klaar voor het invoeren van codes van cadeaubonnen. Ik moest dan de bon per post opsturen en hem op dit manier alsnog verzilveren. Dit uiteraard niet gedaan want je stuurt letterlijk geld mee met de postbezorger.. Vreemd systeem, hoop dat het snel opgelost is.

Scorekaart voor Kamera Express