AlgemeenKreeg een defecte Galaxy S9 opgestuurd, toen ik hem terug stuurde met de verzoek om hem te ruilen hebben ze hem naar de fabriek gestuurd (zonder het met mij eerst te overleggen). Dus ik kreeg daar in ene een e-mail over waar bij er stond dat ik 10 dagen moet wachten voor de reparatie, die ik niet had aan gevraagd, terwijl ik zsm een mobiel nodig heb.
Na een mailtje gestuurd te hebben met de helpdesk, kreeg ik vandaag een reactie terug dat het een bewuste keus was om hem naar de fabriek te sturen omdat er krassen op de achterkant zitten waardoor ik geen nieuwe kan krijgen zonder extra geld op te leggen. Ik kan ook alleen 90% van mijn aankoop terug krijgen.
Het probleem is dat ik heb nooit de beschermvelletjes, die niet alleen op het scherm zit maar ook de achterkant bedekt, er afgehaald. Dus hoe die krasjes, die letterlijk dunner en kleiner zijn dan een haartje, zijn ontstaan is mij een mysterie waar ze mij mooi €60- om vragen!
Edit: Ik heb vandaag 2 telefoontjes gehad van Belsimpel. In de eerste boden ze excuus aan voor de miscommunicatie van het opsturen van de telefoon naar de fabriek, normaal gesproken zouden ze eerst contact opnemen met de klant en vragen of hij/zij er mee instemt. Vervolgens stelde ze wat vragen voor extra details over mijn klacht.
(Zojuist) 2 uur later kreeg ik weer een telefoontje met het goede nieuws dat ze mij een nieuwe S9 zullen opsturen zonder extra kosten. Hou zal morgen moeten aankomen
Met de levering was niks mis.
KlantenserviceHet duurde eerst eventjes voor ik überhaupt een antwoord kreeg op mijn 1ste mailtje, wss door drukte. Maar bij mijn reactie op hun antwoord werd ik al snel gebeld.
De helpdesk leek mijn klacht serieus te nemen, en belde mij daarna nogmaals om mij te informeren met het goede nieuws.