Apollo

Ik was op zoek naar de 65 inch Q9F (2018) en de meeste winkels boden deze aan tegen de adviesprijs.
Via het forum hier op Tweakers terecht gekomen bij Apollo na mijn vorige aankoop hier (receiver). Via de website is er de mogelijkheid een persoonlijke deal aan te vragen. Deze offerte was EUR 1.000 onder de adviesprijs waarvoor de bekende winkels hem verkochten. Een tweetal andere winkels verstrekten ook offertes op deze tv, maar Apollo was duidelijk de goedkoopste.
De TV was niet op voorraad maar stond in backorder. Ik hoefde pas te betalen toen de TV daadwerkelijk leverbaar was.

Diverse malen contact gehad en prima geholpen, ik zou hier direct weer bestellen.

De levering vond plaats via Dynalogic. De dag voor verzending kreeg ik een bevestigingsmail en de dag van aflevering kreeg ik sochtends vroeg een mail met een kleiner tijdswindow. Helaas werd deze tijd niet gehaald en bleek de tracking op de website van Dynalogic niet goed te werken dus voor een update moest ik bellen naar een duur service nummer.

Diverse malen contact gehad met de klantenservice over de offerte en levertijd. Reactie via de mail was altijd vlot en keurig (Frank en Michel).

Scorekaart voor Apollo