AlgemeenLG 55EG9A7V OLED TV besteld op woensdagavond 23.30.
Het is de dag erna niet gelukt om de TV gereed te zetten voor transport dus op vrijdagochtend was het vervoersbedrijf 's morgens al vertrokken voordat de TV meekon.
Op zaterdag werkt het vervoersbedrijf (Electronics Logistics) niet en 's maandags is Hofma Electronics op haar beurt gesloten.
Conclusie: de TV is dinsdagochtend bij Hofma opgehaald en de dag erna op woensdag bij mij bezorgd. Al met al dus een week van bestelling tot levering.
De moraal: je moet geen haast hebben met je bestelling en er staat daarbij ook een héle scherpe prijs tegenover, bijna €100,- goedkoper dan alle andere aanbieders.
Nog gevraagd of het geen outlet betrof maar TV is nieuw geleverd zoals ook was toegezegd.
Over de OLED-TV zelf kan ik kort zijn... wat een geweldige ervaring is het om zo TV te kijken, over OLED is inderdaad niks teveel gezegd.
Zwart is écht diepzwart en het contrast is waanzinnig.
Het geluid is meer dan voldoende en op meerdere manieren aan je smaak en de omgeving aan te passen. Ik had hiervoor een Samsung met een bijbehorende soundbar maar die soundbar heb ik niet eens meer teruggeplaatst...
Als er dan toch nog minpunten genoemd kunnen worden:
Het is een model van mei 2017 maar met WebOS 2.0 die ik online een kleine update heb kunnen geven naar versie 2.2, maar dus geen update naar WebOS 3.0 of 3.5.
Wat ook wel teleurstellend is, is dat in de specificaties van de TV staat dat deze over Bluetooth beschikt maar helaas is die niet in het TV-instellingenmenu terug te vinden.
Als je zoals ik met een Bluetooth headphone wil luisteren zal je dus een optical audio Bluetooth transmitter moeten kopen en die aansluiten op de optical audio OUT Toslink-aansluiting, want een analoge audio en headphone OUT zit helaas niet op deze TV.
Zoals hierboven al gezegd, Electronics Logistics is in het weekend gesloten dus hou rekening met een wat langere leveringstijd, mede omdat Hofma zelf ook op maandag gesloten is en dan dus ook geen goederen overgedragen worden aan de vervoerder.
Bezorging verliep uiterst correct door een goedgemutste chauffeur.
Het contact is geheel via e-mail verlopen en op vragen werd snel, vriendelijk en duidelijk antwoord gegeven.