Kamera Express

Plezierige winkel met voldoende personeel aanwezig zodat lange wachtrijen hier niet aan de orde zijn (tenminste hebben wij nog niet meegemaakt) zelfs op een normale rustige werkdag een flink aantal medewerkers in de winkel. Ondertussen video camera 4 hier aangeschaft dit zegt uiteraard wat. Er wordt in de winkel netjes uitgelegd wat de mogelijkheden zijn met 18 jaar ervaring met filmen en monteren is dit in ons geval niet echt nodig maar kan me voorstellen dit voor een beginnende video hobbyist zeker plezierig is.

Ook de extra mogelijkheden worden uitgelegd maar een heel groot pluspunt is de 5 jaar garantie die wordt geboden op defecten.

Geen mening over de verzending aangezien we de camera in de winkel hebben opgehaald,

Enige tijd terug een aankoop gedaan waar we niet tevreden mee waren dit is ook keurig oplost zonder moeilijke vragen. Artikel omgewisseld voor het door ons gewenste exemplaar.

Scorekaart voor Kamera Express