AlgemeenOp zaterdag 9 juni een 3 tal producten besteld voor in totaal een kleine 400 EUR. 1 v/d producten had een levertijd van 2 a 3 werkdagen de rest was direct leverbaar.
Echter ben ik vorig jaar verhuisd en was ik vergeten mijn adresgegevens bij Azerty aan te passen. Dat is mijn fout. Op maandagavond zag ik dat pas, en heb ik contact opgenomen via hun service e-mail adres. Dit heeft men in de ochtend niet gelezen. Vervolgens kreeg ik een e-mail dat het pakket werd verzonden naar mijn oude adres. Daar woont op dit moment niemand, en gelukkig is het pakket meteen retour gegaan (afzender onbekend) waarna men het alsnog kosteloos naar mijn nieuwe adres heeft gestuurd. Het adres kreeg ik online bij PostNL niet aangepast.
Op dinsdag heeft men het pakket dus verstuurd. Op woensdag is het retour gegaan. Op donderdag heeft men het opnieuw verstuurd. Op vrijdag 15 juni heb ik het pakket ontvangen.
Eind goed al goed maar ik kan helaas geen 5 sterren geven. Toch zou ik hier zo weer kopen. Heb al diverse malen bij ze gekocht, en ben doorgaans tevreden.
Keurig verpakt, had geen extra kosten. Daar ben ik blij mee. Ze hadden daar ook moeilijk over kunnen doen maar dat is gelukkig niet gebeurd. Is ook niet er sprake gekomen. Ook was het product dat ze niet op voorraad hadden sneller binnen dan aangegeven op hun website. Tenslotte zie ik geen extra lag in de verzending, behalve het eerdergenoemde.
KlantenserviceDe klantenservice was vriendelijk, behulpzaam, en informatief maar reageerde m.i. wat traag. Niet alleen op mijn initiele e-mail die haast had, maar ook op de vervolg e-mails. Ik had verwacht dat men toch die eerste verstuurde e-mail in de ochtend direct had gelezen (evt zouden ze zelfs met filtering op keywords dit soort zaakjes hogere prioriteit kunnen geven). Er zit dus wat lag en inefficientie in de communicatie. Was het probleem wel meteen opgelost als ik had gebeld? Dat denk ik wel. Ik ben van mening dat dat beter kan. Of zeg gewoon: "bij spoed bellen", dan had ik wel gebeld.