Coolblue.nl

Coolblue lijkt een prettige online winkel. Fijne navigatie, goede prijzen.
Ik ga niet zeggen dat ik nooit meer iets bij Coolblue koop, maar voordat ik dat doe, kijk ik eerst of er ook een alternatief is. Dat zal meestal wel het geval zijn.

Onlangs plaatste ik op zaterdag een bestelling en wilde die op zondag bezorgd hebben. Coolblue biedt dit immers aan. In de nacht van zondag op maandag ging ik op vakantie. Via track and trace zou het zondag net na twaalven bezorgd worden. Dat werd gaandeweg de middag bijgesteld naar tussen 4 en 7. Die middag dus bewust thuis gebleven, maar 's avonds rond tienen werd nog tussen 4 en 7 leveren aangegeven. Natuurlijk werd het niet op zondag bezorgd. Dat werd maandagmiddag.

Door onze dochter (ivm vakantie) daags erna teruggestuurd met als reden de te late levering. Daarna nog 10 dagen wachten voordat het geld terug gestort wordt. En als klap op de vuurpijl blijft elke reactie (excuus, vraag, etc.) uit!
Al een keer eerder kwam ik bij Coolblue op de koffie toen het product dat ik als demo kocht niet volledig bleek te zijn. Toen kon men niets voor mij betekenen.

Scorekaart voor Coolblue.nl