Azerty

Waanzinnige service en supervriendelijk personeel!!
Wat een waanzinnige service biedt Azerty. Het volgende was aan de hand:
Moederbord, CPU, Ram en koeling gekocht via Azerty. Alles naar behoren ontvangen e alle onderdelen waren prima in orde. Na verloop van tijd overgegaan op een nieuwe behuizing. Eenmaal alles ingebouwd kreeg ik de pc niet opgestart. Service aanvraag ingediend bij Azerty en 1 voor 1 de producten terug gestuurd om te laten testen. Alles bleek in orde, maar mijn probleem was nog steeds niet opgelost. Na een telefoontje met een servicemedewerker besloten om de hele boel in de auto te stoppen en te beginnen aan een ruim 2 uur durende rit naar Azerty. Zij zouden de hele kast assembleren. Dit duurt normaal gesproken minimaal 2 dagen. Eenmaal aangekomen mijn verhaal uitgelegd en er werd direct naar gekeken. Anderhalf uur later kreeg ik een telefoontje dat alles het weer deed en dat ik de pc kon komen ophalen. Uit coulance waren de kosten slecht 17,50 euro!!!!
Iedereen kan online computercomponenten verkopen, maar niet iedereen kan deze service verlenen.

Chapeau Azerty….zeker een trouwe klant erbij!!

Alles wordt verstuurd met een exacte levertijd. Staat erbij volgende dag in huis ..dan is het ook de volgende dag in huis.

Zie toelichting hierboven!

Scorekaart voor Azerty