Hofma.nl

In eerste instantie een Bose Wireless Free gekocht. Deze heb ik besteld en had ik binnen een aantal dagen binnen. Aangezien de geluidskwaliteit mij tegen viel heb ik gebeld en gevraagd wat de mogelijkheden waren om deze terug te sturen en te gaan voor een QC35II.
Dit was allemaal geen probleem. Een mailtje met tekst en uitleg volstond, en voordat ik het wist was het pakket al op de post gedaan zonder dat ik betaald had of überhaupt het oude product retour had gestuurd.
Middels een betaallink in een mailtje het restbedrag voldaan van het prijsverschil. De QC35II thuis getest, helemaal happy! De oude kan ik retouren in de doos van de nieuwe. Een retourlabel was al toegevoegd in de doos! Super!

Ik ben keurig geholpen en steeds op de hoogte gehouden van statuswijzigingen en verzending. Helemaal blij met de topservice! Snelle reactie via telefoon of mail. Goeie prijzen en vlotte levering!

Volgende keer ga ii zëker weer hier bestellen!

Via PostNL eerste en tweede bestelling toegestuurd gekregen. Netjes op tijd en via de PostNL app kun je alles volgen en krijg je pushnotificaties wanneer een bedrijf je pakketje heeft aangemeld voor levering.

Telefonisch contact gehad met een medewerker van Hofma. Prettig gesprek, luisterend oor voor je uitleg, perfecte oplossing om de oortjes om te ruilen voor een over ear set van Bose.
Ben helemaal tevreden over dat alles zo vlot is geregeld en op basis van vertrouwen spullen worden toegezonden direct na contact.

Scorekaart voor Hofma.nl