AlgemeenNiks op aan te merken, maar bij de service gaat het faliekant mis, dan blijkt alles een pakketje schroot met een dun laagje chroom.
VerzendingNiks op aan te merken, maar bij de service gaat het faliekant mis, dan blijkt alles een pakketje schroot met een dun laagje chroom
KlantenserviceCoolblue weigert een factuur aan te passen, en gebruikt hier een uiterst stringente interpretatie van de wet als excuus voor haar onvermurwbare houding ten aanzien van het corrigeren van een factuur. We waren op dag 33 van de tevredenheids garantie toen de administratie constateerde dat er vanuit onze kant een fout was ingeslopen, echter men weigerde ook maar 1 millimeter mee te denken c.q. onze kant op te schuiven, product terugnemen opnieuw verpakken en weer toesturen met een nieuwe factuur behoorde niet tot de opties, ik heb nog nooit zo'n anti-ondernemende houding gezien. Blijf bij deze club weg want als het er op aan komt is de service met een glimlach een georkestreerde zooi en zit er niemand binnen die club die een mandaat heeft om iets simpels op te lossen, waar een papieren audit trail aan vast zit, die zowel door het ministerie van financiën alsmede de belastingdienst is goedgekeurd, wij hebben vaak genoeg met dit bijltje gehakt. Billijkheid of gezond boeren verstand, coolblue heeft daar nog nooit van gehoord, maja dat krijg je als je alleen maar ICT proces warriors in dienst hebt die niet met de poten in de modder staan en waar de mensen en klanten in dienst van het systeem staan en niet omgekeerd.
Ook voorspel ik nu al dat men of geen contact met ons gaat op nemen, of wel contact gaat op nemen maar dan weer terug valt op hun interne excuus.