Belsimpel

Prima, overzichtelijke website, maar zoals hieronder genoemd wordt wat problemen met mijn ervaring wat betreft ongewild contact.

Update: Na het plaatsen van een enigszins slechte review op Tweakers vond Belsimpel het nodig om het "recht te zetten". Prima, dat is fijn. Alleen jammer dat ze na wat heen en weer gemail nooit meer reageerden.

Belsimpel heeft me gedurende mijn abonnement en nog een tijdje daarna lastiggevallen met deals etc. Dat is niet erg, dat is een manier hoe ze hun business levende houden, maar er zat ook geen afmeld-knop onder de e-mails, wat volgens mij verplicht is. Verplicht of niet, het is in ieder geval heel irritant.

Update: Na een klacht van mij over de spam die Belsimpel verstuurde (zonder afmeldlink wat bij wet verplicht is) hebben ze contact met me opgenomen en na een heen-en-weer gemail wat zo'n twee maanden duurde omdat Belsimpel was gestopt met reageren, hebben ze hiervoor hun excuses aangeboden en gezegd dat ze voortaan een afmeldlink toe zouden voegen. In hun woorden: "U heeft natuurlijk altijd de mogelijkheid ons een mail te sturen met het verzoek tot afmelden voor deze mailing, maar we begrijpen dat u dit graag met een druk op de knop zou willen doen." Dat is natuurlijk waar, maar dit is niet een pleziertje voor mij. Het is verplicht. Maar goed, het probleem is opgelost en daarom op verzoek van Belsimpel pas ik bij deze de review aan.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops