AlgemeenProduct besteld, geen bericht over de vertraging, en bij navraag, was er goed overleg, afspraak gemaakt, helaas belofte is men niet nagekomen.
-------------------------
Update 18-6-2018
-------------------------
Inmiddels benaderd door Informatique en ze hebben mij een oplossing geboden, eigenlijk 2. ik heb voor mij de beste keuze gemaakt, en ik ben tevreden met de geboden oplossing.
Volgende keer toch maar weer een bestelling plaatsen bij Informatique.
Op 30-5-2018 bestelde ik een aantal kabels bij Informatique,
565715 S-FTP, Cat6A, RJ45, LSZH, Rood, 0.5m
565722 S-FTP, Cat6A, RJ45, LSZH, Blauw, 0.5m
565730 S-FTP, Cat6A, RJ45, LSZH, Groen, 0.5m
565741 S-FTP, Cat6A, RJ45, LSZH, Geel, 3m
Volgens de site alle op voorraad (nu nog), Netjes een mail gekregen met de o rder ontvangstbevestiging.
De 31e komt er een mail met de order bevestiging.
dan wordt het stil, op 5-6-2018 maar even kijken op de site wat de status vd bestelling is.
Staat er dat het 2-3 dagen kan gaan duren.
op 7-6-2018 ik bellen om te vragen wat de status is. Met verteld dat er leverings problemen zijn bij de leverancier, en of ik genoegen wilde nemen met een zelf gemaakte kabel ipv gesmolten, ik vertelde dat ik die ook kan maken, en ik allemaal dezelfde kabels wilde (het oog wilt ook wat) De kabels komen in de meterkast in het pachtpanel dus zichtbaar als je de kast opendoet.
Ze belofte om het maar op te delen in 2 zendingen en dat ik dan alvast de spullen krijg die al op voorraad zijn, dat was alles zonder 1 rode kabel van 0,5m
Prima... stuur maar op.
op 12-6-2018 ik weer bellen wat de status is, met verteld dat de order vertraging heeft bij de leverancier. Ik vroeg naar de deelzending... daar wist men niks van. Ik vertelde dat haar collega dit belooft had.
nu 11 dagen verder. Ik vertelde de order maar te annuleren, en dat was geen probleem, het geld was binnen 2 dagen terug gestort.
Het is jammer dat men mij niet informeert over de vertraging.
Wel netjes dat het geld snel terug is.
Nu op de site staat dat het kabeltje gewoon op voorraad is. Beetje vreemd.