MediaMarkt

Wasmachine gekocht en na 2 weken al slijtplekken. De folie achter het display laat los. De machine staat netjes waterpas en goed aangesloten, dus er is geen reden waarom dit kan gebeuren. Zeker niet na 4 wasbeurten.
Gevraagd om advies. De klantenservice streeft er naar om binnen 48 te antwoorden, maar dat gebeurt natuurlijk niet.

Tot de deur afleveren vonden ze goed genoeg. Ik tekende niet voordat alles netjes geregeld was, dus na veel gemor kon het eindelijk wel. Ik heb dat wel eens prettiger meegemaakt.

Ze reageren gewoonweg niet. Nogmaals een verzoek geplaatst met het referentienummer van het eerste incident. Ik ben benieuwd. Waarschijnlijk had de toon meer claim moeten zijn om hun aandacht te vangen.

Update 13.06.18.
Werd gebeld door de klantenservice. Ze vertellen me doodleuk dat ze 'cosmetische schade', niet als schade zien. Je kan contact opnemen met Electrolux, en die kunnen je mogelijk voorrijkosten rekenen, aldus de klantenservice :')

Ik heb de wetsartikelen er even bijgepakt, dat het deel behandelt over produktherstel of als het prokukt niet aan de verwachting voldoet - binnen 6 maanden:. Art 18, 21, 22, boek 7 bwb, daarin staat gewoon dat alle kosten voor rekening van de Mediamarkt komen in het geval van een reparatie of vervanging van een ondeugdelijk produkt.

-Net even gebeld met Electrolux. Ze komen langs en voor zover mij duidelijk, weten ze niets van voorrijkosten, want garantie.
Tot zover een update.

19.06.2018 Electrolux stuurde een alleraardigste dame die het paneel verving en me ook nog eens handige tips gaf. Van Mediamarkt hoef je het niet te hebben, dit viel gewoon onder fabrieksgarantie.

Scorekaart voor MediaMarkt