AlgemeenToestel besteld i.c.m. abonnement (overstap). Website werkt prima, bestelproces is duidelijk. Hier dus niets op aan te merken.
Het ging mis bij de verwerking van de order, zie klantenservice.
Verpakking was prima, kleine doos met een beetje opvulmateriaal, verder standaard PostNL levering.
KlantenserviceBestelling 's avonds geplaatst en gekozen voor levering op de avond erna. Leek allemaal prima te verlopen. Op de ochtend dat het toestel verzonden had moeten worden (1 uur voor de deadline van de same-day delivery), kreeg ik een email met de mededeling dat niet de juiste legitimatiegegevens zijn ontvangen en of ik de juiste gegevens alsnog wilde aanleveren. Ik heb dit tijdens het bestellen toch echt meermaals gecontroleerd.
Vrijwel meteen na het ontvangen van deze mail kreeg ik ook een email van Tele2, de provider waar ik naartoe zou overstappen.
Gezien Mobiel.nl in feite een tussenpersoon is, heb ik enkele minuten na het ontvangen van de mails Tele2 gebeld omdat ik dacht dat dit directer was en hiermee de legitimatie geverifieerd. Het rijbewijsnummer klopte maar werkte niet, ofzo. Uiteindelijk wel gelukt met het paspoort. Ik ging ervan uit dat Mobiel.nl met enige interval wel bij Tele2 zou informeren of de gegevens al ontvangen zijn zodat de order nog op tijd voltooid kon worden.
Toen ik na 12:00u nog niets had gehoord of gezien op de orderpagina heb ik toch Mobiel.nl maar gebeld om te vragen hoe het nou zit. Stond bijna een kwartier in de wacht wat ook niet handig is bij dit soort gevallen. Blijkbaar werden de legitimatiegegevens niet weer opgevraagd bij Tele2 en had ik dus ook met hen nog de legitimatiegegevens moeten doornemen. Had dat er dan bij gezegd... Ook hier weer rijbewijs geweigerd terwijl het nummer gewoon klopt, maar in tegenstelling tot Tele2 werd het paspoort ook geweigerd. Dit was omdat 'ie verlopen is. Op zich logisch maar als Tele2 het goedgekeurd heeft wat is dan het probleem? Medewerker zou er achteraan gaan, uiteindelijk werd toch met Tele2 overlegd en was het goed nadat de order opnieuw ingeschoten was. Door dit gehannes kon hij uiteraard niet meer dezelfde avond geleverd worden terwijl ik alleen die avond echt tijd had. Hij zou dus de volgende dag 's middags worden geleverd en ik zou een email krijgen met verdere info over de opnieuw ingeschoten order en de voortgang ervan.
Twee uur later nog geen e-mail ontvangen, dus maar weer contact opgenomen. Dit keer via de chat omdat ik zag dat die online was. Hier werd me verteld dat de order voltooid was en het toestel met PostNL was meegegeven. Oke maar waarom moet ik er weer naar vragen en krijg ik er geen emails over? Ik had voor levering diezelfde avond ook bijbetaald en pas na navraag werd dit van het openstaande bedrag afgehaald.
Uiteindelijk toch in de loop van de middag mail gehad dat hij aan PostNL is meegegeven. Het gekke is dat in de mail stond "Je pakket wordt vandaag bezorgd tussen 18:00 en 21:00 uur".
Het toestel heb ik pas de avond erna ontvangen, in plaats van in de middag zoals je zou verwachten aangezien het pakket 's middags aan PostNL is meegegeven.
Kortom; er werd me behoorlijk laat meegedeeld dat de legitimatiegegevens niet correct waren (al was het wel gewoon correct), Mobiel.nl communiceert niet uit zichzelf met de provider, de mail over de verzending bevatte onjuiste informatie, en de order werd de dag erna toch 's avonds geleverd terwijl het ook 's middags had gekund. Zo ben je met een eenvoudige overstap toch wel weer even zoet. Niet al te beste eerste ervaring.
Beste LW.,
Bedankt voor je beoordeling en je feedback.
Fijn dat je tevreden bent over onze website en de verzending.
Wij vinden het jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent over de klantenservice en de verwerking van je order. Indien er gegevens ontbreken of wij aanvullende informatie nodig hebben vragen wij de klant om contact met ons op te nemen.
Uit je review maken wij op dat je contact hebt opgenomen met je nieuwe provider. Omdat het dossier wellicht nog niet compleet was, hebben zij mogelijk ook (nog) geen inzage in de aanvraag.
Graag willen wij je verzoeken om je ordernummer te e-mailen naar aftersales@mobiel.nl onder vermelding van tweakers review LW.
Wij kijken dan graag wat er mis is gegaan.
Het team van Mobiel.nl