AlgemeenGisteren via tweakers bij deze webshop terecht gekomen omdat ze de tv die ik op het oog had als enige de volgende dag konden leveren, daarnaast waren ze op dat moment ook de goedkoopste. De tv dus besteld met de verwachting hem vandaag in ontvangst te kunnen nemen aangezien ik doordeweeks niet thuis ben en dan wordt hij bij een afhaalpunt afgeleverd en moet ik zelf maar uitzoeken hoe ik hem thuis krijg. Helaas tot op heden nog geen track en trace code ontvangen en de bestelling staat nog steeds op wachten op verzenden. Na de tv weer eens opgezocht te hebben op de website blijkt hij ook sinds gisteren ineens 250 euro duurder geworden te zijn met de claim dat hij afgeprijsd is (lekker misleidende informatie). Daarnaast staat er nu een levertijd van 3-5 werkdagen op wat gisteren nog niet zo was.
VerzendingOp de website staat de volgende tekst: "Wij zijn eerlijk over de levertijden. Wanneer er bij een product wordt aangegeven "op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis" en u plaatst op werkdagen voor 23:59 uur uw bestelling, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt uw bestelling de eerstvolgende dag verwachten, óók in het weekend of op maandag (levering op zondag en maandag is op dit moment alleen mogelijk voor bestellingen in Nederland).".
Bij de tv die ik had besteld stond vóór 22:00 besteld, volgende dag in huis (de enige reden dat ik überhaupt hier bestelde i.p.v bij een van mijn vertrouwde webshops). Echter blijkt dit niet het geval te zijn, niets eerlijks aan dus. Zoals hierboven beschreven zijn ze ook al niet eerlijk over aanbiedingen. Vraag me dus af waar ze wel eerlijk over zijn.
Misschien dat ze dan eerlijk zijn over de klantenservice, op de website staat het volgende: "Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 en zaterdag van 10:30 tot 17:00 op 0503143698".
Ik dus bellen naar de klantenservice om te vragen wat de status van de bestelling is en wanneer ik de tv wel kan verwachten aangezien het niet vandaag leek te worden. Krijg ik iemand van de winkel aan de lijn die geen inzage heeft in het systeem en alleen de informatie kan zien die ik zelf ook kan zien, de echte klantenservice is namelijk op zaterdag niet beschikbaar... De tekst op de website claimt toch iets anders.
Op de website wordt ook gezegd dat er op zondag geleverd wordt dus er is nog hoop dat de tv toch dit weekend nog gaat komen maar dankzij alle andere leugens tot nu toe hoop ik er niet te veel op. Dit is in ieder geval de eerste en de laatste keer geweest dat ik hier iets besteld heb.
Update:
Toen ik vanmiddag op de website keek voor de status van mijn bestelling zag ik dat de chat online was, maar eens vragen hoe of wat dus. Toen ik de chat opende stond er dat ik tweede in de wachtrij was, prima dan wacht ik even. Meer dan een uur later was ik echter nog steeds 2e in de wachtrij. Na nog langer wachten en ik eindelijk aan de beurt zou zijn ging de chat offline, nog niets wijzer dus. Later kwam de chat weer online en was ik de 3e in de wachtrij, ik dus weer wachten en na een half uur was ik eerste in de wachtrij, totdat ik tien minuten later ineens weer derde in de wachtrij was. Nog even gewacht maar toen ging de chat weer offline. In totaal dus zo'n 2 uur in de wachtrij gestaan en nog geen antwoord op mijn vraag gehad..
Update 2:
Maandag eindelijk in contact kunnen komen met de klantenservice en een levermoment afgesproken. Als je de klantenservice eenmaal te pakken krijgt zijn ze wel behulpzaam, alleen jammer dat het zo lastig is om ze te pakken te krijgen. Als je als webshop in het weekend levert moet ook je klantenservice in het weekend beschikbaar zijn vind ik. Uiteindelijk was het wel een vaag verhaal want schijnbaar was de levering te laat doordat het met een speciale bezorgdienst moest die alleen in het weekend leveren en daarom was hij niet in het weekend geleverd maar is hij uiteindelijk op dinsdag geleverd.
Beste KnoopA,
We hebben inmiddels contact gehad en de bestelde tv is na het weekend afgeleverd. Wij hopen dat je geniet van je aankoop en als je nog vragen hebt over de werking van de tv of als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan kun je ons altijd bellen of reageren op onze e-mailconversatie.