Kamera Express

Haarlem vestiging: Matige kennis over Sony producten. Matige kennis over filter (ja die duurdere is gewoon beter), geen verwijzing naar lopende acties, omdat ik 2 fotofair tickets zou krijgen ben ik maar weer langs winkel gegaan en toen werd het geregeld, niets gehoord, moest nog wachten en op de dag van fotofair nog niets, dus niet kunnen gaan. Ook de gratis cursus niet gekregen en ook de 5 jaar garantie werd niet uitgelegd. Ik kreeg wel 13 euro bundel korting (op een bedrag van 3055.-) --> overigens camera (Sony A7mark3 + Sony 85mm 1.8 zijn beiden TOP! maar goed dat ik die ging halen was al duidelijk voor ik de winkel in kwam)

Amsterdam vestiging heeft wél bekwame medewerkers, goede productkennis, netjes op de lopende acties verwezen en uiteraard veel groter productaanbod in de superstore dus dat mag nog wel benadrukt worden. Ook de Webshop is fijn en biedt de nodige filteropties om snel tot een selectie te komen. Tot ik reactie krijg op mijn ingediende klacht blijft de algehele beoordeling echter op laag staan.

3x klacht ingediend, 2x via mail, 1x in winkel. Op mail nul reactie (nee geen noreply adres ;-) ) en in winkel o ja sorry gaan we regelen, maar not.

Scorekaart voor Kamera Express