AlgemeenWIN ACTIE VOOR RICO DE TECHNEUT!!!
Rico, je hebt me goed geholpen. Binnen 10 minuten opgelost bij jullie op locatie met me rig. Daar kan jouw verkoop team niet aan tippen. De moeten nog leren van jouw, waar ik meerdere malen met hun aan de telefoon heb gebeld. Op de factuur bleek alles te werken wat het verkoop team zei, maar helaas. Uit eindelijk extra kosten voor niets en tijd, maar jij RICO 10 minuten wist je het probleem. Eigenlijk zou jij op kantoor moeten zetten bij het verkoopteam, en het team even updaten. Jij heb talent, ik als bedrijf zou in dit soort mensen investeren. Als ik de mogelijk heb om iemand aan te nemen, ben jij de eerste. Sorry Azerty! Rico moet op de verkoopafdeling zitten en niet het huidige. Loonschaal tussen jullie zal ook wel anders zijn, wat niet fair is. Rico je bent een topper, met verborgen talenten wat zich kan ontplooien, ga zo door!
WIN ACTIE VOOR RICO DE TECHNEUT!!!
WIN ACTIE VOOR RICO DE TECHNEUT!!!
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw leuke reactie.
Ik heb deze ook doorgestuurd naar Rico zodat hij dit kan lezen.
Helaas zal ik u wel teleur moeten stellen want Rico willen wij niet kwijt!
Wat betreft die cursus zullen wij hier tijd voor gaan maken!
Roy Jacobsen