AlgemeenBen al vele jaren klant bij Azerty, 3/5 bestellingen doe ik bij hun. Over het algemeen tevreden. Zeer uitgebreid assortiment en uitstekende prijzen wat de voornaamste redenen is om bij hun te bestellen. Verder een snelle levering.
VerzendingIk bovenstaande beoordeling had ik het liefst een keuze gezien voor "Matig"
Waar ik soms wat minder over te spreken ben is de degelijkheid van verzenden. Men legt artikelen op de bodem van een niet al te stevige doos met alleen bovenop beschermmateriaal. Als je weet hoe postorder bedrijven soms met pakketten omgaan dan zou ik toch graag zien dat men helemaal rondom beschermmateriaal plaatst. Vorige week een pakket ontvangen waarvan de doos niet meer helemaal tof was. Ik ga ervan uit dat dit door PostNL kwam maar mijn punt is duidelijk. Nu ging het om een UPS, RAM en een paar SSD's maar binnenkort wil ik een bestelling doen incl. HDD's. Ik twijfel nu een beetje of ik dit bij Azerty moet doen maar tegelijkertijd heb je bij andere shops ook niet de garantie dat het degelijk verzonden wordt. Je wilt niet dat je doos met HDD's op de bodem ergens weinig tactvol een busje wordt ingeschoven. Daarnaast was de doos van mijn UPS niet meer verzegeld. Aan de inhoud te zien was deze er waarschijnlijk verder niet uit geweest maar dat weet ik niet zeker. Je vraagt je toch af waarom die strook plakband door midden is. Al met al hoop ik dat Azerty wat meer aandacht wil geven aan degelijkheid en betrouwbaarheid van verzenden met name bij kwetsbare producten. Als dit ook zou kloppen dan zou het gewoon uitstekend zijn.