AlgemeenProces t/m de betaling was goed. duidelijke site, prijzen en bestelprocedure. Ook wordt aangegeven of product meteen volgende dag geleverd wordt... maar...
VerzendingDe bezorger kwam volgende dag met een verkeerd product, bezorger nam dit direct retour mee en gaf aan dat volgende dag juiste product werd geleverd. Dit is even later door de klantenservice bevestigd (zelf contact voor moeten opnemen). Volgende dag geen Coolblue. Wederom zelf contact gezocht met klantenservice. Ze geven aan dat ze druk zijn en het product niet vandaag komt en ook niet de volgende dag maar pas op dag 4.
KlantenserviceNa foute levering gaf klantenservice aan dat product volgende dag geleverd wordt, helaas konden ze dit niet nakomen. Zelfs de dag erna was niet mogelijk. Dus vandaag besteld morgen in huis geldt voor mij niet, het was vandaag besteld 4 dagen later in huis. Ik heb 2 keer zelf contact moeten zoeken met klantenservice en beide keren kreeg ik netjes excuses met mededeling dat ze druk waren. Uiteindelijk toen product geleverd was heb ik een mail verzonden, als reactie hierop kreeg ik voor de 3e keer te horen dat het bijzonder druk was en ik kreeg een korting voucher van 10 euro... mijn bestelling had een waarde van ongeveer 1750. Dus dat is maar liefst 0,6% korting mits ik iets vind op hun site met een waarde van 10 euro (wat hoogst waarschijnlijk niet gaat lukken.
Overigens zijn de medewerkers (ook bezorgers) aardig, maar de gang van zaken eigenaardig.